Språkkurser

Måste bara säga att det än så länge är så roligt att läsa kursen i Current English. Inte för att själva språket är så utmanande utan för att kursen går ut på att vi ska diskutera olika saker och eftersom vi bara är två utbytesstudenter så är det ett jättebra tillfälle att lära känna koreaner och under diskussionerna så märker man också hur olika uppfattningar man ändå har om saker och ting. Igår pratade vi om engelskaundervisning. En fråga var: tycker du att alla i korea ska lära sig prata engelska. Alla koreanerna som jag pratade med sa nej. CHOCK! Jag tycker att det är så självklart att alla borde kunna lite engelska. De tyckte endast att man skulle lära sig engelska om man skulle jobba utomlands.

Sen är kursen i koreanska också väldigt rolig. Vi har en superhärlig lärare och det är som en förflyttning tillbaka till mellanstadiet. Vi har böcker som ser ut att vara gjorda för barn i 9-års åldern med fina bilder och små pyssel som: dra streck mellan punkterna så att det bildar en delfin. På lektionerna får vi ibland leka små lekar och det blir en hel del skratt när alla sitter och försöker att uttala alla vokaler på rätt sätt. Ååååå åååå oooo ooåå.

Nu ska jag snart iväg på datorlabb. Härligt att ha en lektion på fredagar som börjar klockan 17:00. Passade bra eftersom vi var ut i Hongdae och festade igår. ^^ Bye bye.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0