Krig?

http://www.dn.se/nyheter/varlden/sydkorea-inledde-militarovning-trots-hot-1.1112374

Måste Nord och Syd börja bråka just nu? Enligt DN finns det risk för "storskaligt krig". Det låter ju som en höjdare. Jag tror att man kan glömma ett besök i Nordkorea när man är där i vilket fall.

Nu går det framåt

Hej!

Idag har jag bokat flyg. Känns jättekonstigt. Men den 19 augusti så ska jag flyga iväg från Arlanda. Kommer mellanlanda i Peking och vara där i några timmar. Konstig känsla att vara i Peking utan att kunna gå ut och se staden. Men kanske kommer jag hinna med det senare på min resa? Vem vet!


Anledningen till att jag helt plötsligt bokade flygbiljett var för att jag mailade Crimson House och fick svar att de reserverar mig ett rum. Men hon var väldigt envis om att få tid och datum för när jag skulle komma dit så jag tog och bokade flyg.


Så, nu har jag både flygbiljett och (förhoppningsvis) boende. Kan det inte bli augusti snart?


Godnatt!

Antagen

Nu är jag äntligen antagen på Korea University. Så nu är det bara att sätta igång med det som behöver göras inför resan.
  • Boende. Mailade för ca 10 minuter sedan till Crimson House. Får se vad dom säger. De ville ha inflyttningsdatum ifyllt, vilket jag inte vet än, men man kan ju höra efter vad de säger ändå.
  • Visum.
  • Boka flygbiljett.
  • Vaccinering? Hade inte ens tänkt på det innan. Man kanske borde vaccinera sig? Någon som har koll?

Ja det är nog det viktigaste att fixa just nu i vilket fall.
14 veckor kvar till avresa!

/Veronika

RSS 2.0