Studiemedel-CHECK

Nu är det ganska precis 4 veckor kvar tills avresa. Hjelp!

Jag har för övrigt äntligen lyckats övertyga CSN om att jag ska få studiemedel för nästa läsår. De var väldigt envisa om ett intyg över de exakta terminstiderna men efter några turer fram och tillbaka så har jag i alla fall nu studiemedel fixat. Så himla gött.

Just ja. Jag har vaccinerat mig igen idag. Så nu borde jag då klara mig från både Hepatit A oh B under resan. Sicken bra dag...

Tjoho!

Resväska


Vilken snabb leverans! Det tog inte många dagar innan väskan från väskan.com gick att hämta ut på ICA väst. Den känns nästan mindre än vad jag hade förväntat mig. 75 cm låter mycket. Men jag tror lugnt att den kommer att rymma allt jag vill ha med mig. Blir nog snarare vikten som kan bli problem.

Det roliga är att jag fick liksom för mig att färgen skulle vara lite mild mintgrön. Men färgen påminner starkt om de ärt-gröna Uppsalabussarna. Haha. Jaja, det blir nog bra ändå. Väskan ser alltså inte ut som på bilden. Färgen verkar inte fastna på bild. Jag tror jag ska döpa resväskan till Ärtan. Åh, nu ser jag fram emot att packa!

RSS 2.0