Lördag i Hongdae

Igår så åkte vi till Hongdae. Hongdae är absolut ett av mina favoritområden i Seoul. Dels har det ett stort antal roliga klubbar plus sjukt många barer med olika teman. T.ex ett rätt galet ställe som vi kallar "Reggaebar" som har gigantisk svampskulptur mitt i baren. Haha. Sen så finns det också typ "Old music"-barer där de har ett bibliotek av LP-skivor. Senast när vi var på ett sådant ställe så fick vi skriva på en lapp vilka låtar som vi ville höra. Det var nice! :)

I hongdae så finns det även jättemånga caféer. De flesta har också roliga teman så som: Hello Kitty, Snobben, Levande katter i cafét, m.m. Vi gick denna lördag in på ett väldigt engelsk café. Men vi gick därifrån igen för de hade ingenting matigt. Men sött var det i vilket fall:

Hongdae är dessutom ett utmärkt ställe att shopping på. Det finns många små butiker med fina kläder och skor för helt okej priser. Det står också alltid folk och säljer saker på gatan. Utöver detta så har Hongdae även en liten marknad varje lördag där folk säljer smycken m.m som de själva designat. Dit gick vi igår.

Dalahästar?

Efter marknaden så gick vi för att ta en kopp kaffe någonstans. Började på Hello Kitty café men det var fullt. Så vi gick vidare till ett annat ställe där vi fick varsin latte med små figurer i.


Kommentarer
Postat av: joche

fuckfake? :)

2010-11-21 @ 11:42:46
Postat av: pappa

Vad blev det för låtval på Reggaebaren?

2010-11-21 @ 14:10:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0