Hongdae x2

I torsdags så åkte vill till Hongdae för att strosa runt lite. De hade en massa kläd- och skoaffärer med mycket fina grejer. Det konstiga var att man inte fick prova kläderna. Igår så åkte vi tillbaka till Hongdae för att gå ut på klubb. Den sista fredagen i månaden har de att man kan köpa som ett "åkband" och sedan komma in på alla klubbarna utan att stå i kö. Fast i slutändan så utnyttjade vi inte det där bandet ändå. Klubbarna var så otroligt smockade med folk. Och dessutom så var våran grupp alldeles för många för att kunna gå ut tillsammans insåg vi efter ett tag. Vi mest irrade omkring och typ väntade på varandra. Men det blev en rätt rolig kväll ändå. Kom hem vid sex-tiden i morse.

Här kommer lite bilder från i torsdags. De tre första bilderna är från KU's campus innan vi åkte till Hongdae. Insåg precis att det knappt är någon bild från Hongdae. Mest från tunnelbanan. Haha. Så kan det gå. Men en bild på vad vi åt i Hongdae. Pannkakor! Man kunde välja med all möjlig fyllning. Som t.ex Cheese cake. Men jag tog en med banan, grädde och chokladsås. Så gott!


Kommentarer
Postat av: pappa

Galet med pannkakor i skyltfönstret! Och du fortsätter att fynda i den koreanska stadsdjungeln: The Beatles som slutknorr. Bra jobbat där Veronika!

2010-08-28 @ 10:24:25
Postat av: Dromedaren

Jag trodde pannkakorna var sushi!

2010-08-28 @ 10:59:21
Postat av: pappa

Du får läsa dotterns inlägg lite bättre DromeAnden! Det står ju att en bild visar vad dom åt: pannkakor.



Sen blev jag oxå lite sugen att kolla in www.kuklue.net för att se vad som har att erbjuda! ;-)

2010-08-28 @ 11:27:53
Postat av: Martina

De där beatlesaffischerna skulle jag inte banga på!! Kan du inte baxa? :D

2010-08-30 @ 12:06:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0